Події 2018-11-15T08:55:30+02:00
Українські Новини
В Татарстані розбився вертоліт

В Татарстані розбився вертоліт

Bell 407 розбився між населеними пунктами Ямаші і Благодатне.
Bell 407 розбився між населеними пунктами Ямаші і Благодатне.

Причина аварії встановлюється.

Сьогодні вдень, 6 квітня, в Татарстані розбився вертоліт Bell 407, повідомляється на сайті республіканського управління МНС.

За останніми даними, вертоліт вилетів з Бугульми в Казань о 9:40 мск (8:40 за Києвом). Близько 11:30 мск (10:30 за Києвом) пілот відправив сигнал SOS.

Пізніше з'ясувалося, що вертоліт зазнав аварії між населеними пунктами Ямаші і Благодатне. Внаслідок падіння загинув пілот, у вертольоті він був сам.

Для з'ясування обставин події вилетіла оперативна група головного управління МНС Росії по республіці на вертольоті МІ-8 МТВ.

Нагадаємо, 22 березня в Нижньому Новгороді вертоліт впав у Волгу. НП сталася за 150 метрів від берега. Про причини падіння не повідомлялося.

Архів
Новини

ok