Події 2021-09-15T13:32:59+03:00
Українські Новини
У Москві сталася пожежа в гуртожитку МДУ (відео)

У Москві сталася пожежа в гуртожитку МДУ (відео)

Москва, Пожар, МГУ
Пожежу було ліквідовано за 40 хвилин.
Пожежу було ліквідовано за 40 хвилин.

МНС офіційно заявило, що постраждалих немає, проте джерела в міліції кажуть про госпіталізацію громадянки КНР.

У ніч на сьогодні, 30 грудня, сталася пожежа в гуртожитку головної будівлі Московського державного університету, повідомив начальник прес-служби МНС Москви Євген Бобильов.

З його слів, постраждалих немає, однак джерело в правоохоронних органах розповіло РІА Новини, що одну людину госпіталізовано з отруєнням після пожежі в МДУ. "З отруєнням продуктами горіння госпіталізовано громадянку КНР", - сказав співрозмовник агентства.

Повідомлення про пожежу на 18 поверсі будівлі МДУ надійшло о 03:17 мск (1:17 за Києвом). Пожежі було присвоєно другий рівень складності. О 03:59 мск (1:59 за Києвом) пожежу було ліквідовано. Її площа становила 20 квадратних метрів.

З метою безпеки з блоку, де сталася пожежа, було евакуйовано близько 500 осіб.



Як повідомляли Ukranews, в червні в Києві в гуртожитку, що належить філії держпідприємства Міноборони "Укрвійськбуд" сталася пожежа. В підсумку загинула одна людина.

Більше новин про: Москва Пожар МГУ
Новини

ok