Наука 2024-05-15T12:49:50+03:00
Українські Новини
У 2016 році з'явиться українська версія World of Tanks

У 2016 році з'явиться українська версія World of Tanks

Беларусь, Компьютерные игры, Wargaming, World of Tanks
ДОПОМОГТИ УКРАЇНСЬКИМ НОВИНАМ
  • Скопійовано

Кількість користувачів World of Tanks в Україні понад 6 млн.

Розробник комп'ютерних ігор, компанія Wargaming (Білорусь, Мінськ) має намір представити повністю локалізовану українську версію військового онлайн-екшену World of Tanks у 2016 році. Про це Українським Новинам розповів маркетинг-менеджер Wargaming в Україні Дмитро Базилевич.

Відповідно до інформації компанії, кількість користувачів World of Tanks в Україні у 2015 збільшилася в 1,5 рази до понад 6 млн зареєстрованих користувачів (у 2014 році ця цифра становила близько 4 млн).

Крім того, Wargaming має намір у 2016 році продовжити роботу над глобальною стратегією Master of Orion, яка розробляється лабораторії WG Labs від Wargaming.

Вихід цієї гри також заплановано на 2016 рік.

Як повідомляли Українські Новини, Wargaming є одним із найбільших світових видавців і розробників на ринку free-to-play MMO, була заснована у 1998.

Наразі Wargaming працює над військовою серією онлайн-ігор, присвяченій танковим, повітряним і морським битвам середини ХХ століття, а також над низкою нових проектів.

Київське відділення студії Wargaming, компанія Persha studia, є одним із наймасштабніших відділень компанії у всьому світі.

Підпишіться на розсилку найважливіших та найцікавіших новин
Виходить в кінці дня, читання займає 5-7 хвилин
  • Скопійовано


Новини

ok