Новини 2024-05-15T12:19:53+03:00
Українські Новини
Сьогодні Україна й Ізраїль підпишуть угоду про тимчасове працевлаштування українців

Сьогодні Україна й Ізраїль підпишуть угоду про тимчасове працевлаштування українців

Нацбанк, Арсен Аваков, Павел Климкин
ДОПОМОГТИ УКРАЇНСЬКИМ НОВИНАМ
  • Скопійовано

Банкіри розкажуть про процеси відновлення кредитування в Україні.

У вівторок представники приватних і державних банків дадуть прес-конференцію, організовану Національним банком, про процеси відновлення кредитування в Україні.

О 10:00 Конституційний Суд у формі усного слухання почне розгляд справи за конституційним поданням 49 депутатів Верховної Ради про відповідність Конституції (конституційності) абзацу 1 частини 10 статті 72 закону "Про телебачення й радіомовлення".

Об 11:00 керівник Державного агентства рибного господарства Ярема Ковалів відзвітує про результати роботи за рік і плани на наступний рік.

О 12:00 відбудеться підписання меморандуму про співробітництво й обмін інформацією між Міністерством екології й природних ресурсів і радою бізнес-омбудсмена з метою поліпшення співробітництва між органами державної влади й суб'єктами підприємництва в Україні, які працюють у сфері охорони навколишнього середовища.

О 12:00 міністр закордонних справ Павло Клімкін і посол Ізраїлю Еліав Бєлоцерковськи підпишуть угоду про тимчасове працевлаштування українських робітників в окремих областях на ринку праці Ізраїлю й імплементаційного протоколу до нього (будівельна сфера).

О 15:00 міністр внутрішніх справ Арсеній Аваков і керівник Національної поліції Хатія Деканоїдзе відвідають презентацію відбору кандидатів на службу в Головному управлінні відомства в Київській області.

Підписуйтесь на наш telegram-канал "Українські Новини"
Стисло, оперативно та зрозуміло розповідаємо про події в Україні та світі
  • Скопійовано


Новини

ok