Політика 2024-03-15T11:38:58+02:00
Українські Новини
Зуєв достроково переміг у конкурсі щодо "Укренерго" (документ)

Зуєв достроково переміг у конкурсі щодо "Укренерго" (документ)

Экономика, Энергетика, Конкурс, Укрэнерго
ДОПОМОГТИ УКРАЇНСЬКИМ НОВИНАМ
  • Скопійовано

Вибрану кандидатуру повинен затвердити Кабінет Міністрів.

У результаті третього "першого туру" конкурсу комітет із призначення керівників особливо важливих для економіки підприємств при Мінекономрозвитку вибрав кандидата на посаду директора держпідприємства "Укренерго". Ним став Сергій Зуєв. Вибрану кандидатуру повинен затвердити Кабінет Міністрів, після чого з ним буде підписано контракт, повідомило джерело "Українських новин" у міністерстві.


Зуєв переміг із третьої спроби. Конкурс на посаду директора ДП "Укренерго" був призначений у жовтні 2015 року. Після першого тура етапу конкурсу міністерство зробило заяву: "За результатами обговорення й аналізу конкурсних пропозицій учасників конкурсного відбору комісія дійшла висновку, що пропозиції щодо керівництва ДП "НЕК "Укренерго", представлені учасниками конкурсного відбору, не забезпечують належну ефективність управління підприємством".

У лютому Айварас Абромавичус голосно заявив про проведення конкурсу. Умови проведення конкурсу й вимоги до кандидатів можна подивитися тут .

За інформацією з відкритих джерел, на перший тур уже нового конкурсу подано 27 заявок, заявка Зуєва відсутня:



Співбесіди пройшли 6-7 квітня. Ніяких заяв у пресі, ніякої офіційної інформації щодо результатів не було.

21 квітня Мінекономрозвитку знову оголосило повідомляє "перший етап" конкурсу, третій за рахунком, не пояснюючи, що сталося із другим. Заявлено 30 учасників, включаючи Сергія Зуєва, хоча за станом на 6 квітня його заявки й документів у МЕРТ не було.

Джерела агентства затверджують, що призначення Сергія Зуєва курирують Роман Бондар партер у кадровому агенстве Talent Advisors і Володимир Семенихін директор департаменту МЭРТ із питань розвитку підприємництва й регуляторної політики.

Також у міністерстві стверджують, що конкурсна презентація Сергія Зуєва російською мовою була оцінена експертами як поверхова й беззмістовна.






Зуєв Сергій Олександрович, 1974 року народження, народився в Петропавловську-Камчатському. Освіту здобув в Івано-Франківському інституті нафти й газу. Трудову діяльність почав з посади господарського менеджера. Був бренд-менеджером відділу маркетингу у ВАТ "Крафт Фудз Україна", контролером витрат у відділі планування, менеджером із фінансового планування й аналізу, менеджером із фінансів Східної Європи й Центральної Азії ЗАТ "Крафт Фудз Україна", директором з фінансів ЗАТ "АЕС Київобленерго", членом правління ПАТ "Рівнеобленерго" і з травня 2013 року працює фінансовим директором, а потім і віце-президентом AES у Казахстані.

Підписуйтесь на наш telegram-канал "Українські Новини"
Стисло, оперативно та зрозуміло розповідаємо про події в Україні та світі
  • Скопійовано


Новини

ok