Події 2024-04-15T11:49:01+03:00
Українські Новини
В одеській Затоці спалили дві бази відпочинку (фото)

В одеській Затоці спалили дві бази відпочинку (фото)

Пожар, Поджег
ДОПОМОГТИ УКРАЇНСЬКИМ НОВИНАМ
  • Скопійовано

Одна з баз майже повністю знищена і не придатна для подальшої експлуатації.

Державна служба геології та надр заявляє, що 22 травня базу відпочинку "Топаз" (Одеська область) було захоплено невідомими людьми.

Про це йдеться в повідомленні держслужби, передають Українські Новини.

"22 травня о 6:00 невідомими було захоплено державну базу відпочинку "Топаз" в Одесі. Напередодні вранці на територію, яка є структурним підрозділом Причорноморського державного регіонального геологічного підприємства, зайшли близько 30 озброєних людей і, погрожуючи розправою, насильно виштовхали співробітників державного підприємства за його межі", - йдеться в повідомленні.

Пізніше, згідно з повідомленням, на базу відпочинку на тракторах заїхали невідомі люди, підпалили і в результаті повністю знищили державне майно.

"Жодних правовстановлюючих документів у цих людей і бути не може. Принаймні законних... Звертаюся до силових структур перевірити факти, які мали місце в діях Затоківської селищної ради стосовно державного майна", - сказав генеральний директор Причорноморського державного регіонального геологічного підприємства Сергій Ошарін.

Невідомі і досі перебувають на території бази відпочинку "Топаз", що належить державі.

База майже повністю знищена і не придатна для подальшої експлуатації.

У ДержНС Одеської області о 2:54 надійшло повідомлення, що на Лазурній вулиці горять бази "Геолог" та "Топаз", передає прес-служба відомства.

"Внаслідок пожежі вогнем пошкоджено будівлю їдальні та знищено 9 дерев'яних будинків на території б/в "Геолог" і "Топаз" на загальній площі орієнтовно 900 кв. м. Попередня причина займання - занесення джерела займання ззовні невстановленою особою", - повідомляє прес-служба.

Фото: odesa.mns.gov.ua

Як повідомляли Українські Новини, в Одесі згоріли 10 маршруток під час великої пожежі. Нагадаємо, у Вінницькій області горіла електричка з людьми.

Підписуйтесь на наш telegram-канал "Українські Новини"
Стисло, оперативно та зрозуміло розповідаємо про події в Україні та світі
Більше новин про: Пожар Поджег
  • Скопійовано


Новини

ok