Новини 2024-05-15T15:39:27+03:00
Українські Новини
Прокуратура: другий міліціонер проходить у справі про зґвалтування у Врадіївці як свідок

Прокуратура: другий міліціонер проходить у справі про зґвалтування у Врадіївці як свідок

Прокуратура, Николаевская область, Изнасилование, Врадиевка, Дрыжак
Дівчину зґвалтували двоє міліціонерів і таксист.
Дівчину зґвалтували двоє міліціонерів і таксист.
ДОПОМОГТИ УКРАЇНСЬКИМ НОВИНАМ
  • Скопійовано

Дрижака не переведено у статус підозрюваного.

Капітан міліції, старший уповноважений кримінального розшуку Врадіївського райвідділу міліції Євген Дрижак затриманий, але не переведений у статус підозрюваного в справі про побиття й зґвалтування 29-річної жінки. Про це в коментарі "Преступности.нет " заявив начальник прес-служби прокуратури Миколаївської області Наталія Абрамова.

Вона додала, що не знає, у якій прокуратурі перебуває Дрижак. З її слів, зараз він продовжує проходити як свідок. "Затримали його винятково на підставі показань потерпілої", - зазначила Абрамова.

Крім того, вона повідомила, що висновків призначених експертиз поки що немає, але прокуратура просить експертів зробити цю роботу якнайшвидше. "Поки що вирішується питання про його статус, якщо йому оголосять про підозру, то слідчий одразу ж подає клопотання до суду про обрання йому запобіжного заходу", - підсумувала Абрамова.

Також заступник прокурора Миколаївської області Олексій Денисюк раніше вийшов до протестуючих жителів селища Врадіївка й заявив, що Дрижака затримано, і що до суду уже подане клопотання про його арешт. Однак вони не повірили й вимагали доказів.

Зґвалтування сталося 26 червня. Троє чоловіків затягли в автомобіль Ірину Крашкову, вивезли її до лісосмуги поблизу села Сирове, побили й зґвалтували. Зараз потерпіла госпіталізована. Ґвалтівниками виявилися двоє офіцерів міліції - лейтенант Дмитро Поліщук і старший лейтенант Євген Дрижак, а також таксист Рябиненко.

Напередодні більш ніж тисяча жителів Врадіївки "штурмовали" місцевий райвідділ з вимогою залучити їх до відповідальності. Під час зіткнень 13 людей отримали травми. За даними ЗМІ, Поліщук є племінником прокурора Заводського району Миколаєва, а Дрижак - хрещеником керівника облуправління МВС Валентина Парсенюка.

Підписуйтесь на наш telegram-канал "Українські Новини"
Стисло, оперативно та зрозуміло розповідаємо про події в Україні та світі
  • Скопійовано
Новини

ok