Новини 2024-05-15T12:38:38+03:00
Українські Новини
Літак Ан-148 вразив результатами випробування на важких ґрунтах (відео)

Літак Ан-148 вразив результатами випробування на важких ґрунтах (відео)

Летчик, Авиа
ДОПОМОГТИ УКРАЇНСЬКИМ НОВИНАМ
  • Скопійовано

Літак блискуче впорався з випробуванням на ґрунтах, оскільки з самого початку щільність ґрунту була нижчою від розрахункової.

Регіональний реактивний пасажирський літак Ан-148 пройшов випробування на важких ґрунтах. Відповідне відео опубліковано на YouTube-каналі компанії "Антонов".

"Літак охопив краще, що було в літаках Ан-72, Ан-74. У плані злітно-посадочних характеристик, може, він трохи поступається, але от за дизайном кабіни, за ергономічними характеристиками, льотно-технічними, стабільністю й керованістю, то, мабуть, не поступається ні в чому", - заявив льотчик-експерт АРМАХ Юрій Кабанов.

Літак блискуче впорався з випробуванням на ґрунтах, оскільки з самого початку щільність ґрунту була нижчою від розрахункової, зазначив експерт. Однак потім були виконані пробіжки й польоти, підкреслив Кабанов.

"Літак стійко поводиться на ґрунті, заривання було тільки помічене на тих ділянках, де щільність значно відрізнялася від розрахункової. За характеристиками і за враженням льотчика, складнощів особливих немає. Літак стійкий, керований на ґрунті", - підсумував він.

Підписуйтесь на наш telegram-канал "Українські Новини"
Стисло, оперативно та зрозуміло розповідаємо про події в Україні та світі
Більше новин про: Летчик Авиа
  • Скопійовано


Новини

ok