Новини 2024-04-15T12:06:27+03:00
Українські Новини
Кабмін схвалив план дій на 2016, який передбачає 379 конкретних рішень

Кабмін схвалив план дій на 2016, який передбачає 379 конкретних рішень

Кабмин
ДОПОМОГТИ УКРАЇНСЬКИМ НОВИНАМ
  • Скопійовано

"План дій є технічним".

Кабінет Міністрів схвалив план дій уряду на 2016 рік. Про це прем'єр-міністр Арсеній Яценюк заявив під час засідання уряду, передають Українські Новини.

"Нам необхідно проголосувати це рішення. Може, хтось проти нашої загальної програми. Ми голосуємо в такий спосіб - якщо заперечень немає, то рішення прийняте одноголосно", - сказав він.

Прем'єр зазначив, що також уряд встановлює принципи своєї діяльності, засновані на відкритості й неприпустимості політичного тиску на органи державної влади.

З його слів, Кабмін готовий виконувати цю програми, ґрунтуючись на задекларованих принципах.

Яценюк зазначив, що планом передбачено 379 конкретних рішень, які Кабмін повинен прийняти разом з парламентом і Президентом.

"План дій є технічним, і технічне виконання можливе тільки тоді, коли уряд, парламент і Президент чітко проголошують принципи, на яких ми здатні далі реалізовувати реформи в країні... Перше - це повна нетерпимість до зволікання з реалізацією реформ... Друге - повна нетерпимість до незаконного втручання гілок влади в діяльність один одного... Третє - повна нетерпимість до політичного втручання й корупції", - додав він.

Як повідомляли Українські Новини, Кабінет Міністрів ініціює проведення міжнародного аудиту 50 найбільших держкомпаній.

Підпишіться на розсилку найважливіших та найцікавіших новин
Виходить в кінці дня, читання займає 5-7 хвилин
Більше новин про: Кабмин
  • Скопійовано


Новини

ok