Прес-центр 2023-05-15T11:14:25+03:00
Українські Новини
Прес-конференція: "10 мільйонів прокурора О. В. Вільчинського. Захоплення Торгово-промислової палати України н

Прес-конференція: "10 мільйонів прокурора О. В. Вільчинського. Захоплення Торгово-промислової палати України набирає обертів."

ДОПОМОГТИ УКРАЇНСЬКИМ НОВИНАМ
  • Скопійовано

Відбулась.

У четвер, 11 лютого 2016, об 11:00 в прес-центрі інформаційного агентства "Українські Новини" відбулась прес-конференція на тему: "10 мільйонів прокурора О. В. Вільчинського. Захоплення Торгово-промислової палати України набирає обертів."

Керівники ТПП України вирішили звернутися до ЗМІ, громадськості, міжнародної спільноти з проханням повідомити прізвища рейдерів і розказати про злочинний рейдерський синдикат, який зараз при владі вирішує долі громадян і будує на життях людей власні бізнес-імперії.

Сьогодні поліція разом із прокуратурою міста Києва проводять безпрецедентні за масштабами обшуки у приміщеннях ТПП України та за домашніми адресами її керівників. Звинувачення грунтуються на тому, що керівництво навмисно не здійснило заходів щодо вивезення з Криму під час його анексії 10 мільйонів гривень. Втім така прискіплива увага до ТПП України виникла не сьогодні: останніх два роки з легкої руки деяких народних депутатів на Палату ллється інформаційний бруд, а правоохоронці щодня шукають нагоду, щоб запроторити керівників за грати і звільнити місце для нових ставлеників нової влади.

Спікери прес-конференції:

  • перший віце-президент Торгово-промислової палати України Непран Михайло Іванович;
  • адвокат Торгово-промислової палати України Ципін Денис Леонідович.

Адреса прес-центру: ст. м. "Палац спорту", вул. Еспланадна, 20, 1 поверх.

Фото

Підпишіться на розсилку найважливіших та найцікавіших новин
Виходить в кінці дня, читання займає 5-7 хвилин
  • Скопійовано


Новини

ok