Політика 2024-05-15T12:42:05+03:00
Українські Новини
У погоні за порушником ПДР у Києві поліцейські зробили 77 пострілів

У погоні за порушником ПДР у Києві поліцейські зробили 77 пострілів

ДОПОМОГТИ УКРАЇНСЬКИМ НОВИНАМ
  • Скопійовано

Тільки 14 з них влучили в автомобіль.

У погоні за машиною порушників ПДР у Києві поліцейські випустили 77 куль, з яких тільки 14 влучили в автомобіль. Про це в ток-шоу Наталі Влащенко "Люди. HardTalk" на телеканалі "112 Украина " розповів народний депутат України, перший заступник голови комітету ВРУ з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності Ігор Мосійчук.

"За моїми даними, отриманими від співробітників поліції, поліцейськими було випущено 77 куль, з яких тільки 14 влучило в площину автомобіля, що переслідувався. Одна із цих куль убила 17-річного хлопця. Це вказує на непрофесіоналізм. Тому, за моїм переконанням, необхідно провести службове розслідування, прокуратура повинна провести розслідування правомірності, а головне - ефективності застосування зброї", - сказав Мосійчук.

Нагадаємо, у Києві напередодні між співробітниками поліції й водієм, що не реагував на попередження, відбулася стрілянина. У результаті одна людина загинула.

Як повідомив голова столичного управління Нацполіції Юрій Зозуля, патрульні відкрили вогонь по машині порушників ПДР, затриманих в ніч на 7 лютого після переслідування, керуючись ст. 46 закону "Про національну поліцію України".

Підписуйтесь на наш telegram-канал "Українські Новини"
Стисло, оперативно та зрозуміло розповідаємо про події в Україні та світі
  • Скопійовано


Новини

ok