Політика 2024-04-15T12:32:35+03:00
Українські Новини
26% киян готові знову проголосувати за Кличка, - соцопитування

26% киян готові знову проголосувати за Кличка, - соцопитування

Виталий Кличко, Местные выборы - 2015, КГГА, Соцопрос
ДОПОМОГТИ УКРАЇНСЬКИМ НОВИНАМ
  • Скопійовано

Другий Олександр Омельченко.

26,3% опитаних Центром соціальних досліджень "Софія" підтримали б чинного мера Віталія Кличка на виборах мера Києва. Про це свідчать результати опитування, представлені в прес-центрі Українських Новин.

Також 12% респондентів готові підтримати депутата Київської міської ради Олександра Омельченка та 9% - позафракційного депутата Верховної Ради Борислава Березу.

За екс-керівника Київської міської державної адміністрації Володимира Бондаренка готові проголосувати 6% респондентів, за представника партії "Опозиційний блок" Олександра Пузанова - 5,1%.

3,1% готові проголосувати за лідера партії "Рух за реформи" Сергія Думчева, 2,5% - за лідера "Європейської партії" Миколи Катеринчука, 2,1% - за депутата Київради Олексія Гриценка, за депутата Київради Сергія Гусовського - 2% респондентів.

1,6% проголосують за лідера партії "УКРОП" Геннадія Корбана, 1,2% - за очільника партії "Демократичний альянс" Василя Гацька, 0,7% - за кандидата в мери від партії "Всеукраїнське об'єднання "Свобода" Олександра Мирного, 0,6% - за екс-прем'єр-міністра Юрія Єханурова, 0,5% - за кандидата від партії "Наш край" Володимира Макеєнка, 0,1% - за віце-прем'єр-міністра Валерія Вощевського, 0,1% - за депутата Верховної Ради Сергія Мельничука (група "Воля народу"), за іншого кандидата - 4,5%.

При цьому 4,5% респондентів відповіли, що проголосували б проти всіх, а 7% поки не визначилися.

11,1% вирішили не брати участь у виборах.

У разі проходження у другий тур виборів Віталія Кличка і Олександра Омельченка, 34,1% проголосували б за Кличка і 22,3% - за Омельченка, 12,9% проголосували б проти всіх, 15,1% не змогли відповісти і 15, 6% не брали б участі у виборах.

Опитування проводилося з 25 по 27 вересня.

Методом індивідуального інтерв'ю було опитано 1002 повнолітні респонденти з Києва.

Статистична похибка вибірки не перевищує 3%.

Як повідомляло агентство, на початку вересня 25,1% опитаних Центром соціальних досліджень "Софія" підтримали б чинного мера Віталія Кличка на виборах мера Києва.

Шановні передплатники, аудіозапис цієї прес-конференції ви можете замовити, звернувшись у службу прес-центру Українських Новин за тел .: 494-31-65 або e-mail: [email protected].

Підпишіться на розсилку найважливіших та найцікавіших новин
Виходить в кінці дня, читання займає 5-7 хвилин
  • Скопійовано


Новини

ok