Новини 2024-05-15T13:12:09+03:00
Українські Новини
​Проти Мосійчука заведено справу за п'ятьма статтями КК

​Проти Мосійчука заведено справу за п'ятьма статтями КК

Игорь Мосийчук, Генеральная прокуратура Украины
ДОПОМОГТИ УКРАЇНСЬКИМ НОВИНАМ
  • Скопійовано

Про повідомляє прес-служба Генпрокуратури.

Генеральна Прокуратура України підозрює народного депутата Верховної Ради від Радикальної партії Ігоря Мосійчука в скоєнні злочинів, передбачених п'ятьма статтями Кримінального кодексу України. Про повідомляє прес-служба Генпрокуратури.

"Мосійчук підозрюється у скоєнні кримінальних злочинів, передбачених ч. 4 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди посадовою особою), ч. 2, 3 ст. 296 (хуліганство), ч. 1, 2 ст. 350 (погроза або насильство щодо службової особи чи громадянина, який виконує суспільну обов'язок), ч. 1 ст. 376 (втручання в діяльність судових органів), ч. 1, 2 ст. 377 (погроза або насильство щодо судді, народного засідателя чи присяжного) КК України ", - сказали в ГПУ.

Також прес-служба зазначає, що при зверненні до народних депутатів у парламенті щодо підтримки подання на арешт Мосійчука Генпрокурор України Віктор Шокін підкреслив, що під час розслідування кримінального провадження за фактом вчинення тяжких та особливо тяжких злочинів народним депутатом України були проведені слідчо-розшукові дії. Він також звернув увагу на те, що всі докази у кримінальному провадженні зібрані з дотриманням норм Кримінально-процесуального Кодексу.

Підпишіться на розсилку найважливіших та найцікавіших новин
Виходить в кінці дня, читання займає 5-7 хвилин
  • Скопійовано


Новини

ok