Новини 2024-03-15T12:27:52+02:00
Українські Новини
Голова "Укравтодору" подав у відставку

Голова "Укравтодору" подав у відставку

Отставка, Укравтодор
ДОПОМОГТИ УКРАЇНСЬКИМ НОВИНАМ
  • Скопійовано

Підгайний написав заяву на звільнення за власним бажанням.

Голова Державного агентства автомобільних доріг "Укравтодор" Сергій Підгайний подав у відставку. Про це йдеться в повідомленні "Укравтодору".

"16 вересня 2015 Сергій Підгайний написав заяву на звільнення за власним бажанням", - йдеться у ньому.

Відповідно до повідомлення, Підгайний вважає, що постійній роботі і розвитку українського дорожнього господарства заважають значне недофінансування, несвоєчасне виділення коштів, а також тривале узгодження і прийняття нормативних та інших актів.

У повідомленні сказано, що, згідно з орієнтовними підрахунками фахівців Держагентства, щоб привести тільки автомобільні дороги загального користування державного значення у нормативне експлуатаційний стан, потрібно як мінімум 500 млрд гривень.Також повідомляється, що на початку року "Укравтодором" було підготовлено та направлено до профільних міністерств і відомства десятки листів з докладним обґрунтуванням потреби галузі та вичерпною інформацією про напрямки використання потрібних коштів, проте все, чого вдалося досягти, це збільшення фактичного фінансування галузі цього року з 3,4 млрд гривень до 3,7 млрд гривень, що становить лише 37% від мінімально необхідного обсягу видатків в частині тільки експлуатаційного утримання.

Як повідомляло агентство, 10 липня 2014 Кабінет Міністрів призначив головою Державного агентства автомобільних доріг "Укравтодор" Сергія Підгайного.

Підписуйтесь на наш telegram-канал "Українські Новини"
Стисло, оперативно та зрозуміло розповідаємо про події в Україні та світі
Більше новин про: Отставка Укравтодор
  • Скопійовано


Новини

ok