Політика 2024-05-15T13:12:57+03:00
Українські Новини
СБУ оголосила в розшук екс-губернатора Київської області Ульянченко

СБУ оголосила в розшук екс-губернатора Київської області Ульянченко

Коррупция, Киевская область
ДОПОМОГТИ УКРАЇНСЬКИМ НОВИНАМ
  • Скопійовано

Інформацію про розшук оприлюднено на сайті Міністерства внутрішніх справ.

Служба безпеки України оголосила в розшук колишнього голови Київської обласної державної адміністрації, екс-голову секретаріату Президента Віру Ульянченко. Інформація про розшук оприлюднена на сайті Міністерства внутрішніх справ у розділі "особи, які ховаються від органів прокуратури".

Екс-губернатор підозрюється у скоєнні злочину, передбаченого ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу (привласнення, розтрата або заволодіння майном шляхом зловживання службовим становищем).

Зазначено, що запобіжний захід до підозрюваної не обирався.

За інформацією, Ульянченко зникла з поля зору українських правоохоронців 30 червня.

Як повідомляло агентство, Генеральна прокуратура оголосила про підозру займав посаду Президента в 2010-2014 роках Віктору Януковичу, колишньому голові Київської обласної державної адміністрації Вірі Ульянченко і низці посадових осіб у незаконному привласненні земельної ділянки в Сухолуччі.

За даними відомства, вказані особи сприяли незаконному заволодінню земельною ділянкою лісового фонду Дніпровсько-Тетерівського лісомисливського господарства на території Сухолуцької сільської ради Вишгородського району Київської області.

Загальна площа цієї ділянки, відомої як мисливські угіддя "Сухолуччя", становить 17,48 га, а вартість - понад 22 млн гривень.

Підписуйтесь на наш telegram-канал "Українські Новини"
Стисло, оперативно та зрозуміло розповідаємо про події в Україні та світі
  • Скопійовано


Новини

ok