Прес-центр 2024-05-15T13:23:57+03:00
Українські Новини
Прес-конференція: "Незаконне звільнення директорів ПАТ "Державна продовольчо-зернова корпорація України".

Прес-конференція: "Незаконне звільнення директорів ПАТ "Державна продовольчо-зернова корпорація України".

ДОПОМОГТИ УКРАЇНСЬКИМ НОВИНАМ
  • Скопійовано

Відбулася.

9 липня, о 15:00 у прес-центрі ІнА "Українські Новини" відбулася прес-конференція на тему: "Незаконне звільнення директорів Публічного акціонерного товариства "Державна продовольчо-зернова корпорація України".

У червні 2015 року на посаду в.о. голови правління ПАТ ДПЗКУ наказом міністра АПК призначений Приходько Б.Г. Як тільки новий голова приступив до виконання своїх обов'язків, його заступником Полежаєвим Д.О., а також заступником директора департаменту елеваторної діяльності Терещенком Л.І. було озвучено умови директорам філій, за яких вони можуть залишитися на своїх посадах.

Як озвучив пан Терещенко, директорам філій, щоб отримати новий контракт (старі закінчуються 30 червня), потрібно заплатити від 300 тис. грн за місце. Після того як обурені директори підприємств відмовилися платити, керівництвом корпорації було ухвалено рішення звільнити всіх без винятку.

Під час прес-конференції учасники заявили про факти поборів у ДПЗКУ, які, на їхню думку, перевершили подібні інциденти в часи попереднього правління при В.Януковичі. Також будуть оприлюднені ексклюзивні відеоматеріали про рейдерське захоплення філій.

Спікери прес-конференції:

  • Артемова Олена Василівна, директор хлібної бази 78;
  • Назаров Сергій Анатолійович, директор Криворізького ХПП.

Акредитація журналістів: (+38050) 412 48 61, прес-центр

Адреса прес-центру: ст. м. "Палац спорту", вул. Еспланадна, 20 (1 поверх)

Довідка:

ПАТ "Державна продовольчо-зернова корпорація" створена 8 серпня 2010 року. Власником корпорації є Міністерство аграрної політики й продовольства України. Корпорація поєднує 55 філій (елеваторів, КХП тощо). До сфери діяльності ДПЗКУ входять: - зберігання й доведення до базових показників зернових олійних і технічних сільськогосподарських культур; - виробництво й реалізація борошномельної та круп'яної продукції; - експорт зернових культур.

Відео

Фото

Підпишіться на розсилку найважливіших та найцікавіших новин
Виходить в кінці дня, читання займає 5-7 хвилин
  • Скопійовано


Новини

ok