Новини 2024-04-15T13:04:14+03:00
Українські Новини
Ляшко став новим координатором ради коаліції

Ляшко став новим координатором ради коаліції

Коалиция, Олег Ляшко
ДОПОМОГТИ УКРАЇНСЬКИМ НОВИНАМ
  • Скопійовано

Тетерук зняв з себе повноваження.

Голова фракції Радикальна партія у Верховній Раді Олег Ляшко став новим координатором ради коаліції в парламенті.

Про це журналістам сказав голова фракції "Об'єднання "Самопоміч" Олег Березюк.

"Я дуже чітко сказав, що в мене немає достатнього політичного досвіду роботи в парламенті для того, щоб розуміти багато нюансів. Координатор має розуміти багато нюансів за замовчуванням. І тому я з великим задоволенням і відчуттям виконаного обов'язку попросив наступного за списком, а це Олег Валерійович Ляшко, бути ним, а він прийняв цю пропозицію", - сказав він.

Березюк зазначив, що причиною дострокової зміни координатора стало рішення першого заступника голови фракції "Народний фронт" Андрія Тетерука зняти із себе ці повноваження.

Координатор ради обирається за черговістю з голів фракцій, які входять до складу коаліції, строком на три місяці, черговість залежить від кількості депутатів у фракції - від більшого до меншого.

Так, першим координатором був голова фракції "Блок Петра Порошенка" Юрій Луценко, другим - Тетерук, третім мав стати Березюк, четвертим став Ляшко.

Як повідомляло агентство, 27 лютого до Тетерука перейшло право бути координатором ради коаліції на три місяці після Луценка.

Підпишіться на розсилку найважливіших та найцікавіших новин
Виходить в кінці дня, читання займає 5-7 хвилин
Більше новин про: Коалиция Олег Ляшко
  • Скопійовано


Новини

ok