Новини 2021-12-15T09:23:30+02:00
Українські Новини
UKRLANDFARMING розпочав експорт кукурудзи в Китай

UKRLANDFARMING розпочав експорт кукурудзи в Китай

ДОПОМОГТИ УКРАЇНСЬКИМ НОВИНАМ
  • Скопійовано

UKRLANDFARMING займає 4 місце в топ-рейтингу експортерів кукурудзи з України й 6 місце в національному рейтингу компаній-експортерів.

Найбільший в Україні аграрний холдинг UKRLANDFARMING у рамках контракту із транснаціональною корпорацією Daewoo International Corporation уперше відправив з акваторії порту "Южний" у КНР судно типу Supramax з 54-ма тис. тонн кукурудзи. Судно прибуло в порт Huangpu, Китай.

"Наша компанія першою в Україні отримала дозвіл на здійснення поставок у КНР. Понад рік тривали переговори із представниками міжнародної корпорації Daewoo International Corporation щодо експорту нашої продукції, - зазначила директор UKRLANDFARMING PLC Галина Глоток. - Нарешті контракт був підписаний, і UKRLANDFARMING відправив у КНР перше вантажне судно типу Supramax. Дотепер для експорту ми застосовували тільки контейнерні перевезення".

UKRLANDFARMING PLC є експортно-орієнтованою компанією, яка понад 12 років здійснює трейдингову діяльність на внутрішньому й зовнішньому ринках сільськогосподарської продукції в Україні. UKRLANDFARMING займає 4 місце в топ-рейтингу експортерів кукурудзи з України й 6 місце в національному рейтингу компаній-експортерів. В 2013/14 маркетинговому сезоні агрохолдинг експортував 8% від загального обсягу зерна кукурудзи в Україні. Частка ULF від усього обсягу відправленого на експорт зерна з України становить 5%.

Довідка: Українська група компаній UKRLANDFARMING сьогодні є найбільшим вітчизняним агропромисловим холдингом і становить собою вертикально інтегровану структуру. До складу групи входять понад 200 провідних українських компаній, які здійснюють господарську діяльність в 22 областях України й обробляють понад 653 тис. га сільськогосподарських земель.
Після утворення в 2010 році UKRLANDFARMING активно працює в напрямках: рослинництво, у тому числі насінництво, молочне й м'ясне тваринництво; виробництво яєць й яєчних продуктів, м'яса й м'ясопродуктів, шкіри.
ГК ULF здійснює як трейдингову діяльність, так і дистрибуцію, поставляючи сільськогосподарським товаровиробникам насіння, засоби захисту рослин, мінеральні й спеціальні добрива, сільськогосподарську техніку, запасні частини, надає послуги з технічного сервісу, зі зберігання й переробки зерна, а також транспортно-логістичні й послуги з обробки сільськогосподарських земель.
До структури UKRLANDFARMING входять 12 елеваторів, 5 насіннєвих заводів, 6 цукрових заводів, 19 м'ясокомбінатів, 2 шкірзавод, завод з виробництва яєчних продуктів, 19 птахофабрик, 3 репродуктори II порядку, які забезпечують виробничі потреби компанії в добових курчатах; 10 зон із підрощування молодняку; 6 кормових заводів й 4 склади для тривалого зберігання яєць.

Підписуйтесь на наш telegram-канал "Українські Новини"
Стисло, оперативно та зрозуміло розповідаємо про події в Україні та світі
  • Скопійовано


Новини

ok