Новини 2024-04-15T13:34:37+03:00
Українські Новини
​Ляшко розкритикував "мляву" політику Обами

​Ляшко розкритикував "мляву" політику Обами

США, Барак Обама, Олег Ляшко, Оружие
ДОПОМОГТИ УКРАЇНСЬКИМ НОВИНАМ
  • Скопійовано

Також лідер Радикальної партії вважає за необхідне, укласти прямий військовий союз між Україною та США, Британією та Францією.

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко назвав "млявою" політику президента США Барака Обами. Про це політик написав на своїй сторінці в Facebook.

"Новим розчаруванням для України стала чергова відмова адміністрації президента США Барака Обами від допомоги у зміцненні боєздатності української армії шляхом поставки оборонного летального озброєння. Про це повідомив віце-президент США Джо Байден під час свого візиту до Києва 20-21 листопада", - написав Ляшко .

"Від наших партнерів в США ми очікуємо очевидних речей: струсіть свою млявість і припиніть зволікання, введіть справжні глибокі та всебічні економічні санкції проти агресора, щоб ціна його дій дійсно стала для нього занадто високою, і врешті-решт дайте нам можливість самим захистити себе з допомогою сучасної зброї оборонного характеру ", - зазначає лідер Радикальної партії.

Крім того, Ляшко заявив про необхідність укласти прямий військовий союз між Україною та США, Британією та Францією.

Нагадаємо, раніше американський сенатор Джон Маккейн жорстко розкритикував позицію президента США Барака Обами щодо надання військової допомоги Україні і назвав його відповідальним за загибель українців.

Підписуйтесь на наш telegram-канал "Українські Новини"
Стисло, оперативно та зрозуміло розповідаємо про події в Україні та світі
  • Скопійовано


Новини

ok