Новини 2024-05-15T14:36:45+03:00
Українські Новини
Суд заарештував майно СЄПЕК

Суд заарештував майно СЄПЕК

Арест, МВД, Суд, Розыск, Курченко, ВЕТЭК, ​Хозяйственный суд Киева
ДОПОМОГТИ УКРАЇНСЬКИМ НОВИНАМ
  • Скопійовано

Крім того, суд наклав арешт на кошти й нерухоме майно ряду компаній.

Господарський суд Києва заарештував кошти й нерухоме майно, що належить товариству з обмеженою відповідальністю "Східноєвропейська паливно-енергетична компанія" (СЄПЕК).

Про це сказано в документі, текст якого мають Українські Новини.

Крім того, суд наклав арешт на кошти й нерухоме майно компаній "Муйне", "Анкора-Торг", "Амадіна", "Айнам", "Амінами", "Хіган", "Алконост", "Футбольний клуб "Металіст", "Металіст ФК".

Позов було подано ТОВ "Інтертрансгрупп" (Київ).

Як повідомляло агентство, у березні Міністерство внутрішніх справ почало розслідувати нанесення 1,6 млрд гривень збитків СЄПЕК Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України".

20 березня Генеральна прокуратура оголосила в розшук бізнесмена, власника футбольного клубу "Металіст" (Харків) і власника групи компаній СЄПЕК Сергія Курченка.

СЄПЕК об'єднує компанії, що раніше входили в групу "Газ Україна", яка спеціалізується на торгівлі скрапленим і природним газом, широким спектром нафтопродуктів і товарів для нафтогазової галузі.

У групу входять трейдингові компанії, Одеський нафтопереробний завод, мережі АЗС і АГЗС в Україні і Європі, логістичні підприємства.

Підпишіться на розсилку найважливіших та найцікавіших новин
Виходить в кінці дня, читання займає 5-7 хвилин
  • Скопійовано


Новини

ok